Diascanner

Oude vergeten dia's digitaliseren?

Huur een diascanner en leg jouw herinneringen digitaal vast

Ergens op zolder liggen in een oude doos onder het stof mooie herinneringen van lang geleden. Dia's bekijken kost veel tijd en moeite en wordt daarom nauwelijks nog gedaan. Vereeuwig deze kostbare beelden ‘van toen' nu op een harde schijf, waardoor de dia's digitaal in een handomdraai weer te bezichtigen zijn en niet vergaan.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van dia's scannen en negatieven scannen.

Dia's scannen moeilijk? Nee hoor, je krijgt van ons een duidelijke uitleg zodat je snel aan de slag kunt.

Gratis bezorgd thuis of op kantoor, lekker makkelijk dus.


 

Bij deze diascanner staat het gebruikersgemak voorop!

Zoek je een diascanner waarbij het gebruikersgemak voorop staat en ook nog eens voordelig is om te huren? Dan is deze diascanner uitermate geschikt voor jouw. Deze scanner biedt de mogelijkheid om jouw eigen dia magazijnen te gebruiken. Op deze wijze wordt het scannen van dia's erg eenvoudig gemaakt. Natuurlijk kun je ook het meegeleverde dia magazijn gebruiken voor het scannen van de dia's.

1 week € 185,-   |   2 weken voor € 245,- (aanbieding)

Dia's scannen op een geweldig hoog niveau! voor de professional en de veeleisende hobbyist.

Met de Reflecta DigitDia 7000 scanner maak je snel prachtige professionele weergaven van je dia's in topkwaliteit. De scanner heeft een resolutie van maximaal 10000dpi en een kleurdiepte van 48-bit. De scanner werkt geheel onafhankelijk. Plaats gewoon het magazijn in de scanner en voer het aantal dia's in dat je in de software wilt scannen. De software beschikt ook over automatische functies voor belichting, kleurcorrectie en contrast.

1 week € 245,-   |   2 weken voor € 295,- (aanbieding)

Nikon Coolscan diascannerPerfect gescande dia's!

Wordt het niet eens tijd om die prachtige oude dia verzameling voorgoed te digitaliseren? Dit eenmalige project vraagt natuurlijk om een diascanner die jouw dia's perfect digitaliseert.

Je wilt tenslotte de beste kwaliteit voor jouw dia collectie. Deze diascanner zal je verwachtingen overtreffen. Met veel instellingen om het beste uit jouw dia’s te halen garanderen wij de beste gedigitaliseerde beelden.

Nikon SF-210 Dia-laderDe optionele Nikon SF-210 Dia-lader verhoogt de productiviteit

De optionele Nikon SF-210 Dia-lader verhoogt de productiviteit bij het scannen van ingeraamd kleinbeeldfilm materiaal. Je kunt er tot circa 50 dia's automatisch achtereen mee scannen (bij een dikte 1,5 mm per dia).

Nikon SA-21 filmstrook adapterVolautomatische filmstrookhouder

Volautomatische filmstrookhouder voor alle kleinbeeld-scanners uit de COOLSCAN-serie. Geschikt voor filmstroken van 2 tot 6 beelden. Voor losse beelden is gebruik van de FH-3 filmstrookhouder vereist.

Overige informatie

Heb je nog een vraag, ondervindt je problemen bij het bestellen of wil je een prijsvoorstel per e-mail? Vul dan onderstaand formulier in. Wij beantwoorden je vragen graag. Liever bellen? Dat kan via 085 130 15 45

Hullenbergweg 278
1101 BV Amsterdam Zuid Oost

  • Telefoon: 085 130 15 45
  • E-mail: info@nivoplus.nl

Wij doen geen beloftes, wij komen ze na

  • Laagste prijsgarantie
  • Altijd op tijd geleverd, geen verassingen
  • Levering op elke plaats in Nederland en België
Icon Nijssen Media